Κρουαζιέρες»0-Κρουαζιέρες με Ελληνα συνοδό για το καλοκαίρι του 2018Περισσότερες φωτογραφίεςΠερισσότερες φωτογραφίες

7/8ήμερη κρουαζιέρα"Νορβηγικά Φιόρδ"με το horizon της εταιρείας Croisieres de France(orcr-05)4-800-00

Τιμή(από):990.00

 

ORCR-05

 

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

H Orange Cruises ανακοινώνει οργανωμένες αναχωρήσεις στα Νορβηγικά Φιόρδ με την Croisieres De France και τη Βαλτική και τη Μεσόγειο με τα κρουαζιερόπλοια της Norwegian Cruise Line

 

Η Orange Cruises Hellas, επιλεγμένος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των μεγαλύτερων εταιριών κρουαζιέρας, σας προτείνει να  γνωρίσετε τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ευρώπης, σε μια από τις οργανωμένες αναχωρήσεις που έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι, με Έλληνα συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Εξαιρετικά δρομολόγια, μεγάλες προσφορές και άρτια διοργάνωση,  είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

«Νορβηγικά Φιόρδ», 8 ημέρες από 950 ευρώ το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα: το πολυτελές Horizon της Croisieres de France,  αναχωρεί από το Καλαί στις 3, 10, 17 Αυγούστου, με προορισμό τα ομορφότερα μέρη της Νορβηγίας (Στάβανγκερ, Όλντεν, Έλεσυλτ, Γκέιρανγκερ, Φλάαμ, Μπέργκεν). Συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα/ Βρυξέλλες/ Αθήνα και ξενάγηση στην πόλη της Μπρυζ με Έλληνα ξεναγό.

 

Τρεις μοναδικές οργανωμένες αναχωρήσεις με Έλληνα συνοδό στα Φιόρδ της Νορβηγίας!

Απολαύστε τα μονάδικα Νορβηγικά Φιόρδ με τις επιβλητικές χιονισμένες βουνοκορφές, τους όμορφους και εντυπωσιακούς καταρράκτες, την πλούσια βλάστηση και τα σκούρα βαθιά και παγωμένα νερά.

8ήμερες κρουαζιέρες 'all inclusive', με την σφραγίδα της Croisieres de France και το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Horizon.

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Νορβηγικά Φιόρδ"

 

 

 

Αναχωρήσεις: 
Αύγουστος:
03, 10, 17 
 

 

CROISIERES DE FRANCE
 

από 990 €

 

 

Πλοίο:  Horizon
Δρομολόγιο: Καλαί, Γαλλία, Εν πλω, Σταβάνγκερ, Νορβηγία, Χέλεσυλτ, Νορβηγία, Γκαϊράνγκερ, Νορβηγία, Φλάαμ, Νορβηγία, Μπέργκεν, Νορβηγία, Εν πλω, Καλαί, Γαλλία
 

 

 

Εσωτερική IS
990 €

 

Εξωτερική ED
1050 €

 

Εξωτερική ES
1100 €

 

Μπαλκόνι EB
1290 €

 

 

 

 

Οι τιμές είναι κατ' άτομο σε δίκλινη καμπίνα και δεν περιλαμβάνουν λιμενικούς και αεροπορικούς φόρους 250 € το άτομο