193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΤΣΕΧΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΤσεχία - Γερμανία - 7 ημέρες (ZORPT-11)1-193

Τιμή(από):0.00

                                                                      

ZORPT-11

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

 7ήμερο για Τσεχία-Γερμανία (ZO11)

 
 
ΠΡΑΓΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
 
1η Ημέρα: (350 χλμ.) ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
 
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο, έλεγχος και πτήση για Πράγα. Άφιξη, και με το πούλμαν ξεκινάμε για σύνορα Γερμανίας, άφιξη στην Δρέσδη. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα, υπήρξε η πρωτεύουσα της Σαξονίας. Θα δούμε το Τσβίγκερ, τμήμα των ανακτόρων των βασιλιάδων της Σαξονίας, την πρόσοψη του αναγεννησιακού Ρεζιντέντσλος, το Δημαρχείο κ.ά. Συνεχίζουμε για Βερολίνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Εν συνεχεία ελεύθεροι στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
 
 
2η Ημέρα: (100 χλμ.) ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ξενάγηση πόλης)
 
 
Στη σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε το κέντρο του Βραδεμβούργου (έμβλημα της πόλης) που προσπαθεί να αντιγράψει τα προπύλαια της Ακρόπολης, το Δημαρχείο της πόλης, το αξιόλογο μουσείο της Περγάμου με τους θησαυρούς της Βαβυλωνίας και της Περγάμου, τον περίφημο δρόμο Κουρφούστερνταμ με τα παλιά καφέ και τα πολυκαταστήματα κ.ά. Ακολούθως ελεύθεροι στην πλούσια και αξιόλογη αγορά της πόλης.
Προαιρετική διασκέδαση.
 
 
3η Ημέρα: (100 χλμ) ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ημερήσια στο Πότσνταμ)
 
 
Εκδρομή στο Πότσνταμ (παλιά πρωτεύουσα των Πρώσων βασιλιάδων). Επίσκεψη στα ανάκτορα Σαν Σουσί, περίπατο στους αυτοκρατορικούς κήπους και επιστροφή το απόγευμα στο Βερολίνο. Ακολούθως ελεύθεροι για περίπατο στα αξιοθέατα της πόλης ή στην αξιόλογη αγορά.
 
 
4η Ημέρα: (350 χλμ.) ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΡΑΓΑ
 
 
Προετοιμασία και αναχώρηση για Πράγα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για περίπατο στην πόλη.
 
 
5η Ημέρα: (200 χλμ.) ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης)
 
 
Αρχίζουμε την ξενάγηση της πανέμορφης Πράγας. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, τον Πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι. Ελεύθεροι στην πόλη ή προαιρετική εκδρομή στο επιβλητικό και πανέμορφο κάστρο Κονοπίστε. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
 
 
6η Ημέρα: (100 χλμ.) ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης)
 
 
Συνεχίζουμε με την ξενάγηση της πόλης, που τόσο πολύ ύμνησε ο Γκαίτε. Θα θαυμάσουμε το
επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας), τον Καθεδρικό Ναό, το μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό θέατρο. Ακολούθως ελεύθεροι στην αγορά της πόλης, όπου θα βρείτε θαυμάσια κρύσταλλα, λινά, δίσκους μουσικής, πορσελάνες. Παράλληλα σας προτείνουμε μισής μέρας εκδρομή στο ιστορικό χωριό Κούτνα Χώρα όπου θα θαυμάσουμε την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας και το
μοναδικό παρεκκλήσι των σκελετών(όπου όλη η εσωτερική διακόσμηση αποτελείτε από οστά - σκελετούς 70.000 μαρτύρων). Επιστροφή στην Πράγα. Το βράδυ προαιρετική κρουαζιέρα στο Μολδάβα.
 
 
7η Ημέρα: (250 χμ.) ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 
 
Αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι, με την πλούσια λαογραφική παράδοση. Το Κάρλοβι Βάρι αποτελούσε ανέκαθεν πασίγνωστο ιαματικό κέντρο, καθώς και
σημείο συνάντησης των διανοούμενων της Ευρώπης. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Πράγας και το βράδυ πτήση επιστροφής.
 
 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: 4* με ημιδιατροφή
 
 
Στις τιμές περιλαμβάνονται:
 
- Αεροπορικά εισιτήρια.
- Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
- Διατροφή
- Μετακινήσεις - ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.
- Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.
 
 
Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται :
 
- Φόροι αεροδρομίων.
- Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα και αρχαιολογικούς χώρους.
- Διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο

 πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"