191.Καλοκαίρι:Οδικές Εκδρ. εξ/κού απο Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑΖάγκρεμπ - Μπρατισλάβα - 9 ημέρες (ZO-58)1-191

Τιμή(από):0.00

  ZO-58

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

9ήμερο για ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ  

 

1η ημέρα : (500 χλμ.) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 13.00 για Λαμία, Λάρισα, Θεσ/νικη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

 

2η ημέρα : (980 χλμ.) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

 

Αναχώρηση στις 05.00 από τα γραφεία μας για σύνορα Ευζώνων. Συνεχίζουμε για Νις, Βελιγράδι. Περνώντας τα σύνορα Κροατίας φθάνουμε στην πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

 

3η ημέρα : (365 χλμ.) ΖΑΓΚΡΕΜΠ -ΒΙΕΝΝΗ

 

Αναχώρηση το πρωί για σύνορα Αυστρίας, αφού περάσουμε από το όμορφο Γκρατς. Άφιξη στην Βιέννη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι για περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κρασοταβέρνα στο Γκρίντσιχ.

 

 

4η ημέρα : (300 χλμ.) ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση πόλης) - ΠΡΑΓΑ

 

Θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, την Όπερα, το Χόφμπουρκ και το ανάκτορο

Σένμπρουν, το περίφημο ανάκτορο της Μαρίας Θηρεσίας. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για Πράγα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

 

5η ημέρα : (100 χλμ.) ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης)

 

Πρωινό και ξενάγηση της πόλης, που τόσο πολύ ύμνησε ο Γκαίτε. Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας), τον Καθεδρικό Ναό, το μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό θέατρο. Ακολούθως θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, τον πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε μίνι κρουαζιέρα στον Μολδάβα ή παρακολούθηση του Μαύρου Θεάτρου.

 

 

6η ημέρα : (520 χλμ.) ΠΡΑΓΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 

Αναχώρηση για Μπρατισλάβα (σύντομη στάση για καφέ) και συνεχίζουμε για σύνορα Ουγγαρίας, άφιξη το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά θα πάμε στο λόφο του Γκέλερτ, όπου βρίσκεται το φρούριο Τσιταντέλα και το άγαλμα της Ελευθερίας, για να θαυμάσουμε φωταγωγημένη την όμορφη Βουδαπέστη και το χιλιοτραγουδισμένο Δούναβη. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.

 

 

7η ημέρα : (100 χλμ.) ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση πόλης)

 

Θα δούμε τη μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον πανέμορφο ναό του Ματία, (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι Βασιλείς), τον εξαίρετο πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά της πόλης. Στον πεζόδρομο «Βάτσι ούσα» θα βρείτε κεντήματα, κεραμικά, πορσελάνες, κρύσταλλα, δερμάτινα, αθλητικά είδη. Στη λεωφόρο «Ρακότσι» θα βρείτε αντίκες, παιδικά είδη, λινά, βιβλία.

 

 

8η ημέρα : (980 χλμ.) ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΝΙΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

 

Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κέσκεμετς, Ζέγκετ, σύνορα Γιουγκοσλαβίας .Έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση για Νόβισαντ, Βελιγράδι, Νις. Διέλευση από τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη το βράδυ.

 

 

9η ημέρα : (500 χλμ.) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

 

Προετοιμασία και αναχώρηση για Λάρισα, Λαμία, Αθήνα.

 

 

Στις τιμές περιλαμβάνονται :