193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣΑγιοι Τόποι - 5 ημέρες h 8 ημέρες (PYR-05)1-193

Τιμή(από):0.00

 

PYR-05

 

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

5ήμερο & 8ήμερο για ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ  

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΙΕΡΙΧΩ - ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ
ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ-ΣΙΝΑ
 
 
Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Τελ Αβίβ. Εν συνέχεια μεταφορά οδικώς στα Ιεροσόλυμα. Καθοδόν θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λύδα και θα προσκυνήσουμε στον τάφο του. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στοξενοδοχείο μας.
 
 
Ημέρα 2 η: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια ολοήμερη ξενάγηση αφιερωμένη στη παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Θα ξεκινήσουμε από το Όρος των Ελαίων (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου). Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στην Αγία Αυλή, το Ναό της Αναστάσεως, τον Γολγοθά, την Αγία Αποκαθήλωση και μετά στο σπήλαιο που βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός. Επισκεπτόμαστε το Τείχος των Δακρύων και το τέμενος Ομάρ. Θα προσκυνήσουμε το Πανάγιο Τάφο και από εκεί θα προχωρήσουμε μέσω της οδού του Μαρτυρίου μέχρι το Πραιτόριο (φυλακή του Χριστού, των ληστών και του Βαραββά). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη φυλακή του Απόστολου Πέτρου και στη συνέχεια το σπίτι του Ιωακείμ και της Άννης καθώς και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο. Ακολουθεί επίσκεψη στο τόπο όπου λιθοβολήθηκε ο Άγιος Στέφανος και θα τελειώσουμε με τον τάφο της Παναγίας και το κήπο της Γεσθημανής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 3η: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΝΑΖΑΡΕΤ –ΓΑΛΙΛΑΙΑ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ – ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ
 
Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την ολοήμερη ξενάγηση μας αρχίζοντας από τη περιοχή της Γαλιλαίας. Θα επισκεφθούμε το όρος Θαβώρ, όπου έγινε το θαύμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρως, τη Ναζαρέτ, όπου βρίσκεται ο ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τη Κάνα όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου με της μετατροπής του ύδατος σε οίνο. Νωρίς το μεσημέρι άφιξη στη Καπερναούμ και επίσκεψη στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων. Ακολουθεί επίσκεψη στη Τιβεριάδα, όπου και θα δούμε το σπίτι του Απόστολου Πέτρου. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια πανοραμική θέα της λίμνης Τιβεριάδος όπου και έγινε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των ψαριών και βρίσκεται το σημείο όπου έδωσε ο Κύριος τις οκτώ εντολές της Αγάπης. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μας επίσκεψη στον Ιορδάνη ποταμό όπου και θα τελεστεί Αγιασμός των Υδάτων και συμβολική βάπτιση των προσκυνητών. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μας στα Ιεροσόλυμα, θα σταματήσουμε στη Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 4η: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΒΗΘΛΕΕΜ –ΙΕΡΙΧΩ – ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
 
Πρωινό. Αναχωρούμε το πρωί για Βηθλεέμ όπου και επισκεπτόμαστε το Ναό και το Σπήλαιο της Γέννησης. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στη μεγάλη βασιλική του Ιουστινιανού, στη Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου όπου βρίσκεται το Ιερό σπήλαιο των Τριών Μάγων. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μονή του Τίμιου Σταυρού, στην Ορεινή γενέτειρα του Ιωάννου και στον Καταμόνας, όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου Συμεών. Κατεβαίνοντας νότια φθάνουμε στην Ιεριχώ και κατά την επίσκεψη μας στα αρχαιολογικά ευρήματα, θαυμάζουμε την καταπληκτική θέα της Όασης της Ιεριχούς και τη κοιλάδα του Ιορδάνη ποταμού. Άφιξη στην Ιεριχώ όπου και θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγίου Γεώργιου Χοτζεβά, το Σαραντάριο Όρος, τη μονή του Προφήτου Ελισσαίου, όπου βρίσκεται η συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος και τη μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Αναχωρούμε από την Ιεριχώ μέσω του Κουμράν όπου βρέθηκαν τα χειρόγραφα της Νεκρά θάλασσας. Στη συνέχεια θα κατεβούμε στη Νεκρά θάλασσα 416μ κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το χαμηλότερο σημείο πάνω στη γη. Χρόνος στη διάθεση σας για να κολυμπήσετε στα ζεστά νερά ή τα ιαματικά λασπόλουτρα. Κατά την επιστροφή μας στα Ιεροσόλυμα θα κάνουμε μια στάση στη Βηθανία και στην Ιερή Μονή Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο στην Ιερουσαλήμ. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 5η:ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ– ΤΕΛ ΑΒΙΒ –ΑΘΗΝΑ
 
Πρωινό. Θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών όπου και βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο όπου έγινε ο μυστικός δείπνος και το σπίτι του Ιωάννου όπου εκοιμήθη η Παναγία. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά με πούλμαν για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πτήση επιστροφής για την
Αθήνα.
 
 
ΕΠΕΚΤΑΣΗ : 4 ΜΕΡΕΣ /  3 ΝΥΧΤΕΣ
 
Ημέρα 5η:ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – ΣΙΝΑ
 
Πρωινό και αναχώρηση για το όρος Σινά. Καθοδόν θα σταματήσουμε στην Ειλάτ, στα σύνορα Ισραήλ – Αιγύπτου, όπου βρίσκεται το περίφημο ενυδρείο το οποίο μπορούμε να επισκεφθούμε προαιρετικά. Το απόγευμα θα φτάσουμε στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης. Το βράδυ όσοι επιθυμούν ανάβαση στην Αγία Κορυφή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 6η:ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
Πρωινό και Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Αγίας Αικατερίνης. Έπειτα ξενάγηση εντός της Μονής και επίσκεψη στο Μοναστήρι όπου και θα προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης, το παρεκκλήσιο της καιγόμενης και μη φλεγόμενης Βάτου, το πηγάδι του Ιοθώρ, το Οστεοφυλάκιο και θα θαυμάσουμε την περίφημη βιβλιοθήκη της Μονής καθώς και την Πινακοθήκη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 7η:ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
 
Πρωινό και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 8η: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ -ΑΘΗΝΑ
 
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου και θα πάρουμε τη πτήση επιστροφής για Αθήνα.
 

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

 

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα / Τελ Αβίβ / Αθήνα.
Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
Ημιδιατροφή.
Ξεναγήσεις / περιηγήσεις.
Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός.
Τοπικός ξεναγός.
Ταξιδιωτική ασφάλεια.
 

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται:

 

Φόροι αεροδρομίων: 
Ότι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
Ανάβαση στο όρος Θαβώρ: 
Η επίσκεψη στη Λαύρα του Αγίου Σάββα 
Φιλοδωρήματα:
Βίζα Αιγύπτου: 
Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
 

Σημείωση:

 

- Οι παραπάνω τιμές είμαι υπολογισμένες κατά άτομο και με minimumσυμμετοχή 16 ατόμων.
- Σε περίπτωση συμμετοχής 6 ατόμων η εκδρομή πραγματοποιείται με 100 € επιβάρυνση κατά άτομο.
- Οι τιμές ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
 
 

Πτήσεις (ELAL AIRLINES):

 

ΑΘΗΝΑ --ΤΕΛ ΑΒΙΒ  15:00   16:55
ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ 18:15   20:30
 
 
Αναχωρήσεις: 15, 29 Αυγούστου
                             5, 19 Σεπτέμβρη
 
Τιμές:
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
5 ΗΜΕΡΕΣ
8 ΗΜΕΡΕΣ
ΔΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
4*
       
5*
       

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"