193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΟΜΑΝΟμάν - 6 ημέρες (PYRT-08)1-193

Τιμή(από):0.00

PYRT-08

 

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

6ήμερο στα ΟΜΑΝ

 
ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑΤ (5ημ.)
 
Ημέρα 1η: ΑΘΗΝΑ - ΜΑΣΚΑΤ
 
Πτήση για το Μάσκατ. Άφιξη αργά το βράδυ, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 2η: ΜΑΣΚΑΤ
 
Μετά το πρωινό, θα αφιερώσουμε τη σημερινή μας μέρα για να γνωρίσουμε το Μάσκατ με το σύγχρονο εμπορικό του κέντρο και την παραδοσιακή αραβική κουλτούρα. Συνεχίζουμε προς το μεγάλο μουσουλμανικό τέμενος και το λαογραφικό μουσείο Αλ Ζουμπάιρ στο οποίο γίνεται παρουσίαση της ιστορίας και της ανάπτυξης του Ομάν. Μετά θα βρεθούμε στην ψαραγορά κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Corniche στο γνωστό σουκ Μούτραχ. Τέλος θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες στο θαυμάσιο παλάτι Αλ Αλάμ, επίσημη κατοικία του σουλτάνου Qaboos, που πλαισιώνεται από τα πορτογαλέζικα κάστρα Μιράνι και Τζελάλι. Διανυκτέρευση. (Παρακαλούνται οι κυρίες όπως έχουν μαζί τους ένα μαντήλι και οι άνδρες να φορούν μακρύ παντελόνι).
 
 
Ημέρα 3η: ΜΑΣΚΑΤ (Νίζουα)
 
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στην ιστορική Νίζουα, παλιά πρωτεύουσα του σουλτανάτου. Η Νίζουα φημίζεται για τα στρογγυλά οχυρά των πύργων του, τα σουκς και την αγορά της. Συνεχίζουμε για το όμορφο χωριό Μπικάρ Αλ Μάουζ το οποίο βρίσκεται στους λόφους Ζέμπελ Ακντάρ γνωστά και ως "πράσινα βουνά". Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε έναν περίπατο ανάμεσα στις χουρμαδιές και στην όαση. Επιστροφή και διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 4η: ΜΑΣΚΑΤ (Κρουαζιέρα)
 
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Μια ωραία πρόταση είναι να κάνετε μια κρουαζιέρα με παραδοσιακό αραβικό πλοιάριο. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Μάσκατ κάνοντας την διαδρομή που έκαναν για αιώνες οι αρχαίοι ναυτικοί. θα κάνουμε μια μικρή στάση σε ένα φυσικό όρμο και θα φωτογραφίσουμε το μαγευτικό AlBustanPalaceHotel. Αναψυκτικά, καφές και τσάι σερβίρονται κατά την επιστροφή μας στις αποβάθρες. Διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 5η: ΜΑΣΚΑΤ
 
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στις συνοικίες της πρωτεύουσας, που θα σας γοητεύσει όσο καμία άλλη. Τα σουκ και τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα μοιάζουν με το σεντούκι του θησαυρού. Όταν τα επισκέπτεστε, πρέπει να είστε έτοιμοι για παζάρια. Υπάρχουν πολλά που θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα σας γοητεύσουν. Επίσης μπορείτε να ασχοληθείτε με θαλάσσια σπορ ή να κάνετε μια βόλτα στα φυσικά τοπία της περιοχής. Διανυκτέρευση.
 
 
Ημέρα 6η: ΜΑΣΚΑΤ -ΑΘΗΝΑ
 
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής για Αθήνα.
 
 
Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα / Μάσκατ / Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.
5 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 5* Shagrilaσε AlBandardeluxeδωμάτια με θέα πισίνα και πρωινό μπουφέ (επιπλέον νύχτα 78 € το άτομο).
Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
Περιηγήσεις / εκδρομές ως αναφέρονται ανωτέρω.
Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός.
Τοπικοί ξεναγοί.
Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες.
Ταξιδιωτική τσάντα του γραφείου μας.
 
Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων.
Βίζα.
Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
 
Αναχωρήσεις:

Τιμή:  

 

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"