191.Καλοκαίρι:Οδικές Εκδρ. εξ/κού απο Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΕΛΒΕΤΙΑΕλβετία - Πανόραμα Ελβετίας - 7 ημέρες (ΖΟ-23)1-191

Τιμή(από):0.00

ZO-23

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

7ήμερο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ 

 
ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΕΡΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΜΙΛΑΝΟ
 
1η ημέρα: (380 χλμ.) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΝ ΠΛΩ
 
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί. Άμεση επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου ή να κάνετε τις πρώτες αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου.
 
 
2η ημέρα: (650 χλμ.) ΑΝΚΟΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ.
 
Άφιξη στην Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε το ταξίδι μας για την οικονομική πρωτεύουσα, Ζυρίχη, όπου και θα φτάσουμε μετά από μια πανέμορφη διαδρομή διασχίζοντας το ορεινό τοπίο των Άλπεων. Άφιξη στη Ζυρίχη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
 
 
3η ημέρα: (100 χλμ.) ΖΥΡΙΧΗ (Καταρράκτες Ρήνου)
 
Αναχώρηση για τους φαντασμαγορικούς καταρράκτες του Ρήνου, ένα μοναδικό θέαμα της φύσης. Συνεχίζουμε τη περιήγηση μας στην οικονομική πρωτεύουσα Ζυρίχη, όπου και θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη δίπλα στη λίμνη με τον Καθεδρικό Ναό,το Δημαρχείο, τα επιβλητικό Φράουμύνστερ με τα περίφημα Βιτρώ του Σαγκάλ και την κεντρική πεζο- δρομημένη εμπορική λεωφόρο. Χρόνος ελεύθερος.
 
 
4η ημέρα: (290 χλμ.) ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΒΕΡΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ
 
Αναχώρηση - επίσκεψη - περιήγηση της γραφικής Λουκέρνης, που είναι χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και θεωρείται από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελβετίας. Συνεχίζουμε με την περιήγηση μας στην πρωτεύουσα Βέρνη, με το μεσαιωνικού στυλ ιστορικό της κέντρο που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Άαρ που την διαρρέει, προτού κατευθυνθούμε στην κοσμική Γενεύη, την ήρεμη πόλη στην άκρη της λίμνης Λεμάν με τα πάρκα, τα Μέγαρα - Έδρες Διεθνών Οργανισμών, το μεγάλο ρολόι στα λουλούδια και τα άλλα ενδιαφέροντα που δίκαια θεωρείται η πόλη της διεθνούς διπλωματίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
 
 
5η ημέρα: (330 χλμ.) ΓΕΝΕΥΗ - ΜΙΛΑΝΟ
 
Ακολουθώντας το φαντασμαγορικά πέρασμα μέσω του μεγάλου οδικού τούνελ και του ορεινού όγκου των Άλπεων, κατηφορίζουμε προς την Βόρειο Ιταλία μέχρι το Μιλάνο, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Περιπατητική πρώτη γνωριμία με το ιστορικό φωταγωγημένο κέντρο. Ελεύθεροι στην αξιόλογη αγορά της πόλης.
 
 
6η ημέρα: (420 χλμ.) ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ - ΕΝ ΠΛΩ
 
Γοητευμένοι από την πληθώρα των εντυπώσεων ξεκινάμε για Μπολόνια. Άφιξη στην Ανκόνα, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ελλάδα. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
 
7η ημέρα: (380 χλμ.) ΕΝ ΠΛΩ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
Απολαμβάνοντας μια ευχάριστη μίνι κρουαζιέρα, άφιξη το πρωί. Έλεγχος και αναχώρηση για την πόλη μας, όπου φτάνουμε το απόγευμα.
 
 
Τι σας προσφέρουμε:
• Εισιτήρια πλοίων σε καμπίνες ΑΒ4 (4κλινες εσωτερικές με κλιματισμό).
• Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
• Ημιδιατροφή (4 πρωινά & 4 δείπνα).
• Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.
• Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλιση αστικής ευθύνης.
 
Δεν περιλαμβάνει: 
Φόρους αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα,
τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων, πάρκων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως
προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 
 
7 Ημέρες    

Σε Ξενοδοχεία 3* & 4*

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"Για περισσότερες πληροφορίες - Ανοίξτε τα σχετικά Αρχεία παρακάτω