193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΒουδαπέστη - Βερολίνο - 6 ημέρες (ΚΑNT-09)1-193

Τιμή(από):0.00

 

KANT-09

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

 

6ήμερο σε  Β Ο Υ Δ Α Π Ε Σ Τ Η - Β Ε Ρ Ο Λ Ι Ν Ο

 
1η μέρα : ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
 
Πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία με το Παρίσι της Ανατολής όπως αποκαλούν την Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.
 
 
2η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
 
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε μαζί με τον ξεναγό μας για την γνωριμία της Βουδαπέστης. Θα δούμε 8 γέφυρες που συνδέουν την Βούδα με την Πέστη με καλύτερη την γέφυρα των Αλυσίδων, την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, την Όπερα, τον ιστορικό ναό του Αγ. Ματτία, τον πύργο των ψαράδων και το νησί Μαργαρίτα. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο υπό τους ήχους των τσιγγάνικων βιολιών. Διανυκτέρευση.
 
 
3η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
 
 
4η μέρα :ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση όπου θα γνωρίσουμε την σύγχρονη και την παλαιά ιστορία μιας πόλης σύμβολο. Θα δούμε την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το έμβλημα της πόλης, τα τελευταία 120 μέτρα του τείχους που διχοτομούσε την πρωτεύουσα, το πλέον ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι και πρώην έδρα της Γκεστάπο, την λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι , το κοινοβούλιο Ράιχσταγκ, την πασίγνωστη Κουρφίστερνταμ, τον δρόμο με τα καφέ και τα πολύ γνωστά πολυκαταστήματα. Επίσης επισκεπτόμαστε το μοναδικό μουσείο της Περγάμου με την έξοχη Βαβυλωνιακή πτέρυγα, με την Πύλη της Ιστάρ και τους υπολοίπους μεσοποταμιακούς θησαυρούς. Διανυκτέρευση.
 
 
5η μέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΔΡΕΣΔΗ
 
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη, την πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας που διαθέτει εξαίσια κτίσματα που προπολεμικά της χάρισαν τον τίτλο της Φλωρεντίας του βορρά. Θα θαυμάσουμε το Τσβίγκερ , τμήμα των ανακτόρων του βασιλιά της Σαξονίας, την πρόσοψη του αναγεννησιακού Ρεζιντζσλός, το Δημαρχείο κ.ά. Για όσους θέλουν μπορούν να επισκεφθούν τα πασίγνωστα εμπορικά πολυκαταστήματα ή το σύνολο των μουσείων ή γκαλερί του Βερολίνου που αποτελούν μοναδικούς πόλους έλξης για τον επισκέπτη. Διανυκτέρευση.
 
6η μέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ
 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω Βουδαπέστης.
 
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ :
* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βερολίνο - Αθήνα με Ουγγρικές Αερογραμμές (MALEV).
* Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια Βουδαπέστης & Βερολίνου.
* Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στη Βουδαπέστη.
* Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* superior.
* Η ξενάγηση της Βουδαπέστης με Ελληνόφωνο ξεναγό.
* H ξενάγηση του Βερολίνου με Ελληνόφωνο ξεναγό.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Οι φόροι και τα τέλη των αεροδρομίων.
* Οι προαιρετικές εκδρομές.
 
Σημείωση: Η σειρά των εκδρομών μπορεί να αλλάξει.
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  ΚΑΤ 
  2ΚΛΙΝΟ 
  1ΚΛΙΝΟ
  ΠΑΙΔΙΚΟ 
  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 
           
 
* Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων ,εορτών και ειδικών γεγονότων.
* Οι εκδρομές έχουν εγγυημένη αναχώρηση με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"