193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΤΣΕΧΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΒερολίνο - Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ - Δρέσδη - Πότσδαμ - 7 ημέρες (ΚΑNT-12)1-193

Τιμή(από):0.00

 KANT-12

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 

 

7ήμερη σε ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΠΡΑΓA-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ

ΔΡΕΣΔΗ-ΠΟΤΣΔΑΜ
 
1η μέρα:ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
Πτήση για Πράγα. Άφιξη και μεταφορά στο Βερολίνο μέσω Δρέσδης, τη πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας, που διαθέτει εξαίσια κτίσματα που προπολεμικά της χάρισαν τον τίτλο της –Φλωρεντίας του βορρά-. Θα θαυμάσουμε το Τσβίγκερ, τμήμα των ανακτόρων του βασιλέα της Σαξονίας, την πρόσοψη του αναγεννησιακού Ρεζιντζσλός, το δημαρχείο και πολλά άλλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
2η μέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ- ΠΟΤΣΝΤΑΜ
 
Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για την ξενάγηση του Βερολίνου, όπου θα θαυμάσουμε ποικίλα ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία όπως την Πύλη του Βραδεμβούργου, την λεωφόρο Ούντερντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την εκκλησία Νικολάι, το Ραίχσταγκ, την Κουφίστερνταμ, τον πιο γνωστό δρόμο με τα καφέ και τα πολυάριθμα καταστήματα και το περίφημο Μουσείο της Περγάμου. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη στο Πότσνταμ, την έδρα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας με το υπέροχο πάρκο του Σανσουσί, το οποίο φιλοξενεί τα ανάκτορα, πύργους και κτίρια μπαρόκ σε 2800 στρέμματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.
 
 
3η μέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ
 
Μετά το πρόγευμα ελεύθερη μέρα για μια επίσκεψη σε κάποιο μουσείο της πόλης ή για να κάνετε τα ψώνια σας στα πολυάριθμα καταστήματα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
 
4η μέρα: ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ – ΠΡΑΓΑ
 
Πρόγευμα και αναχώρηση για την φημισμένη λουτρόπολη που είναι κτισμένη κατά μήκος του ποταμού Τέπλα το Κάρλοβυ Βάρυ. Γεύμα σε τοπική ταβέρνα και συνεχίζουμε για Πράγα. Διανυκτέρευση.
 
 
5η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ
 
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ξενάγηση στο Κάστρο Χρατσάνυ με τον ναό του Αγ. Βίτου και τη γειτονιά των Αλχημιστών, το Μουσείο του Λορέττο, που ήταν μοναστήρι, περνώντας από την οδό των Αλχημιστών συναντάμε το σπίτι που κατοίκησε ο Franz Kafka. Επίσης θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας , το Δημαρχείο, το Αστρονομικό Ρολόι του 15ου αιώνα, τον καθεδρικό του Αγ.Νικολάου αλλά και την Γέφυρα του Καρόλου. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 
 
6η μέρα:ΠΡΑΓΑ – ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ
 
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα για μια περιήγηση στην πόλη . Παράλληλα προτείνουμε προαιρετικά μια εκδρομή στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, την περίφημη μεσαιωνική πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική που αποτελεί θησαυρό της Ουνέσκο.
 
 
7η μέρα: ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ
 
Πρόγευμα , ελεύθερος χρόνος, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείτε και αντιστρόφως
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:
* Αεροπορικά εισιτήρια.
* Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στην Πράγα (3 νύχτες ) και στο Βερολίνο ( 3 νύχτες) με πρωινό μπουφέ.
* Ημιδιατροφή ( πρωινό και 1 γεύμα ) σύνολο 6 γεύματα.
* Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
* Ελληνόφωνος ξεναγός για τις εκδρομές – ξεναγήσεις.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Οι φόροι των αεροδρομίων.
* Τα προαιρετικά.
* Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
 ΔΙΚΛΙΝΟ
 ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΠΑΙΔΙΚΟ 
 
     

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"