193.Καλοκαίρι:Αερ/κές Εκδ/μές-Από Αθήνα-ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ»ΙΤΑΛΙΑΙταλίας - Γύρος - 5 ημέρες (GREFT-05)1-193

Τιμή(από):0.00

 GREFT-05

Ρωτήστε μας για Τιμές και Αναχωρήσεις του 2018

 

 


                                             ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ-5 ΗΜΕΡΕΣ

Μιλάνο * Βερόνα * Βενετία * Φλωρεντία * Σιένα * Ρώμη

1η ημέρα:ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μιλάνο. ¶φιξη και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στην συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των Δόγηδων και των Καναλιών τη Βενετία. ¶φιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. (περ. Μέστρε)

2η ημέρα:ΒΕΝΕΤΙΑ
Σαν να αναδύθηκε από την θάλασσα είναι η Βενετία. Το καθετί σε αυτή την υπέροχη πόλη δείχνει να « κολυμπά» κυριολεκτικά στην Αδριατική. Αυτή η ιδιομορφία της σε συνδυασμό με την αγέρωχη ιστορία της και την περίλαμπρη αρχιτεκτονική της, της δίνουν μια γοητευτική μοναδικότητα. Μετά το πρωινό μας τα βαπορέττα μας περιμένουν για να μας μεταφέρουν στην καρδιά της πόλης την πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε το παλάτι των Δόγηδων, την υπέρλαμπρη βασιλική του Αγίου Μάρκου, το μεγάλο Κανάλι, την γέφυρα των Στεναγμών, την γέφυρα του Ριάλτο και τις αμέτρητες εκκλησίες. Για το ελεύθερο απόγευμα, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στα κοντινά νησάκια Μουράνο, Μπουράνο ή αγορές στα καταστήματα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα:ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Αναγέννησης, τη Φλωρεντία. Με την άφιξη θα ξεκινήσει η περιήγηση της πόλης όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, το καμπαναριό του Τζιότο, την πλατεία Ντέλλα Σινιόρα, το Παλάτσιο Βέκιο κ.α.. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα:ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την μεσαιωνική Σιένα. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πλατεία Πιάτσα ντελ Κάμπο την κεντρική πλατεία που πλαισιώνει αρμονικά το Δημαρχείο και θεωρείται από τις πιο όμορφες πλατείες της Ιταλίας. Θα δούμε ακόμη αγέρωχα αρχοντικά στενά καλντερίμια, πανέμορφες εκκλησίες μαυρισμένες από τον χρόνο. Στην συνέχεια αναχώρηση για την «Αιώνια Πόλη», την Ρώμη. ¶φιξη, τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη . Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα:ΡΩΜΗ
Πρόγευμα και ξενάγηση της πόλης. Θα ξεναγηθούμε στα αξιοθέατα της «Αιώνιας Πόλης» . Θα δούμε τον επιβλητικό ναό του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό και την ομώνυμη πλατεία. Στην συνέχεια θα δούμε την Τιβερινή Νήσο στον Τίβερη, αιτία ύπαρξης της Ρώμης, το Καπιτώλιο, την πλατεία της Βενετίας, το Βιτωριανό μνημείο, το μνημείο του ¶γνωστου Στρατιώτη, τις Αυτοκρατορικές Αγορές, το Μεγάλο Ιπποδρόμιο, το Κολοσσαίο, κτλ. Η συνέχεια θα μας φέρει στην περίφημη Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου η παράδοση λέει ότι αν πετάξεις ένα νόμισμα θα σε φέρει πίσω στην Αιώνια Πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και για το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την περίφημη πλατεία Ναβόνα με τα φωτισμένα ιστορικά μνημεία της πόλης, ή να κάνετε μία βόλτα στα στενά γραφικά δρομάκια της περιοχής του Τραστέβερε. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα:ΡΩΜΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο απ΄ όπου παίρνουμε την πτήση της επιστροφής.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ € 2ΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ € 1ΚΛΙΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΟΡΟΙ
           

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΟΑ

4****

 Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ? επιστροφής.
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σας σε ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό -Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων.
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και εισιτήριο για το βαπορέττο.
Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημείωση: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 

Επί των τιμών θα έχετε και έκπτωση-προσφορά του :   "ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ  Travel"