Ταυτότητα Γραφείου


Το γραφείο μας βρίσκεται στην όμορφη λουτρόπολη του Παραλίου Άστρους, στις ακτές της Ανατολικής Αρκαδίας, επί του παραλιακού δρόμου που συνδέει το 'Αργος με το Λεωνίδιο.

Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έτσι ώστε να περάσετε όμορφα και αξέχαστα στις διακοπές σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και έτοιμοι να σας δώσουμε όσες πήροφορίες χρειάζεστε για να ταξιδέψετε στην περιοχή μας, ή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού, φροντίζοντας να βρείτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, παραδοσιακούς ξενώνες ή όπου αλλού θέλετε.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποδράσετε τα Σαββατοκύριακα με πεζοπορίες και εκδρομές στα όμορφα ορεινά χωριά της Πελοποννήσου, στα ανεξερεύνητα δάση, τις σπηλιές και τα φαράγγια της περιοχής.

Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα διακοπών σε οικογένειες και νεόνυμφους, για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Οργανώνουμε γάμους στην όμορφη λουτρόπολη του Παραλίου 'Αστρους.

Οργανώνουμε επιστημονικά και άλλα συμπόσια και συνέδρια.


Μπορούμε να σας προσφέρουμε: 

► Κρατήσεις δωματίων σε Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και παραδοσιακούς ξενώνες
►  Αεροπορικά και Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό
► Πακέτα διακοπών στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και του Εξωτερικού με προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ενδιαφερομένου, για μεμονωμένους ταξιδιώτες, οικογένειες και οργανωμένα γκρουπ
►  Μονοήμερες και Πολυήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο
► Εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, μοναστήρια, φεστιβάλ, τοπικές γιορτές και παραδοσιακούς οικισμούς
► Περιηγήσεις - Πεζοπορίες και ποδηλασίες
► Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων
► Συνάλλαγμα, διαβατήρια, βίζες


 

 

Πώς θα φθάσετε στο Παράλιο Άστρος


Το Παράλιο 'Αστρος βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Ανατολικής Πελοποννήσου που συνδέει το 'Αργος με το Λεωνίδιο.


Από την Αθήνα το προσεγγίζετε μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου. Μετά τον Ισθμό ακολουθείτε τις πινακίδες προς Τρίπολη. Όταν περάσετε τα πρώτα διόδια της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τρίπολης ακολουθείτε το δρόμο προς 'Αργος. Αφού διασχίσετε τη πόλη του Άργους, ακολουθείτε το δρόμο προς Τρίπολη. Περίπου δύο χιλιόμετρα μετά το χωριό Μύλοι, στρίβετε αριστερά ακολουθόντας τις πινακίδες προς Άστρος και Λεωνίδιο. Αφού περάσετε το χωριό Κιβέρι και Ξηροπήγαδο, μόλις αντικρίσετε τις δαντελωντές παραλίες, στρίβετε αριστερά στη πινακίδα που σας οδηγεί στο Παράλιο Άστρος.

 


Όταν βρίσκεστε εκτός Ελλάδος μπορείτε να το προσεγγίσετε:


α. Αεροπορικώς δια μέσου Αθήνας. Μόλις βγείτε από το αεροδρόμιο Βενιζέλος, παίρνετε την Αττική οδό η οποία σας οδηγεί απευθείας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου. Μετά τον Ισθμό παίρνετε την Εθνική Οδό προς Τρίπολη. Μετά τα πρώτα διόδια της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Τριπόλεως και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στρίβετε δεξιά στην έξοδο προς 'Αργος. Μετά το 'Αργος ακολουθείτε το δρόμο προς 'Αστρος-Λεωνίδιο.

 

Αεροπορικώς μέσω Καλαμάτας (με charters). Παίρνετε την Εθνική Οδό προς Τρίπολη. Μόλις φθάσετε στην Τρίπολη, ακολουθείτε το δρόμο προς Σπάρτη. Μετά από λίγα χιλιόμετρα στρίβετε αριστερά στο δρόμο προς 'Αστρος.β. Ακτοπλοϊκώς δια μέσου Πάτρας, παίρνοντας το γραφικό δρόμο (Πάτρα - Ολυμπία - Λαγκάδια - Τρίπολη - 'Αστρος), ή μέσω Εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου - Τρίπολης και ακολουθείτε την έξοδο προς 'Αργος. Μετά το 'Αργος ακολουθείτε το δρόμο προς 'Αστρος - Λεωνίδιο.

 

γ. Οδικώς δια μέσου Βορείου Ελλάδας και Αθηνών. Ακολουθείστε τις οδηγίες προς Εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης κι ακολουθείστε την έξοδο προς 'Αργος.

 

Το Παράλιο 'Αστρος απέχει οδικώς 30 λεπτά από την Τρίπολη ή το 'Αργος και το Ναύπλιο, από την Αθήνα 2.00 - 2.30 ώρες, από την Καλαμάτα 1.30 - 2.00 ώρες και από την Πάτρα 2.30 - 3.00 ώρες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε πληροφορίες πώς να φθάσετε στον προορισμό σας εύκολα και ευχάριστα.